söndag 1 mars 2009

Hurra för mig!

Idag är det söndag och söndag = vägdag.

Var lite nervös över att ställa mig på vågen, i och med att jag gått på halvfart några dagar nu. (Jäklar i min lilla låda, vad gott det är att äta mat!) Det hade jag dock inte behövt vara - den visade 92,1 kg: en nedgång på 1,4 sedan förra veckan, vilket jag tycker är helt okej. Jag har alltså gått ner 16,7 kilo sen jag började den 11 januari!

Midjan har minskat från 128 till 115 cm, vilket väl också får ses som ett helt okej resultat.

Ska nog fortsätta på halvfart ett tag till, så att jag kommer över mitt äckel inför sopporna och shakerna. Funderar så smått på att övergå till helfart ett tag till runt den 1 april - så att jag får lite fart på viktnedgången inför bikinisäsongen;-) Det viktigaste är inte vad siffrorna på vågen säger. Däremot är det rackarns trevligt att få på sig de byxor som finns i garderoben och det vill jag faktiskt göra snart! (Alla byxor alltså, inte bara tjockis-stretchjeansen...)

Det är underbart att äta igen i alla fall! Jag njuter av mina grönsaker, kycklingfiléer och allt vad det nu är. Mellanmålen tycker jag är lite knepiga; vet liksom inte vad jag ska hitta på att äta. Till fika idag blev det lättkesella med bär och lite hackad mandel. Mm, både sambon och sonen ville ha egna portioner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar